Tiskarna knjigoveznica Radovljica d.o.o.,
Ljubljanska cesta 56, 4240 Radovljica

+386 (0)4 537 18 11
        +386 (0)51 332 785
info@tiskarna-radovljica.si

Slovensko  English

Predstavitev

Smo podjetje s tradicijo, katerega začetki segajo v leto 1963. Od tehnologije stavljenja s svinčenimi črkami, smo prešli v offset tehniko tiska okoli leta 1995, katerega kvaliteto smo nenehno nadgrajevali. V zadnjem času pa se zaradi spreminjajočih se trendov in potreb naših naročnikov, usmerjamo tudi v digitalni tisk. Vseskozi se prilagajamo tehnološkim spremembam na področju proofinga, tiska in knjigoveštva, krepimo proizvodne kapacitete s ciljem večje učinkovitosti in nadgradnje prodajnih priložnosti.

Naše storitve in izdelki so prisotni tako na slovenskem, kot tujem tržišču. Uspešno sklepamo nova in ohranjamo številna dolgoročna partnerstva. Prepričani smo, da lahko tudi Vam ponudimo vrhunsko kvaliteto po konkurenčnih cenah, najboljši in zaupanja vreden poslovni odnos.

Nudimo storitve grafične priprave, digitalni in offset tisk, številne dodelave in vezave tiskovin. Naša tehnologija omogoča izvedbo široke palete tiskovin, kot so letaki, etikete, revije, brošure, priročniki, koledarji, knjige, škatlice, vrečke, razni promocijski izdelki, izdelki z variabilnim tiskom, …

Zaupajo nam podjetja iz številnih panog, kot so banke, zavarovalnice, farmacevtska, proizvodna in trgovska podjetja, javne organizacije, zavodi in drugi. Vsako leto štejemo okrog 600 zadovoljnih poslovnih partnerjev, tako kupcev, kot dobaviteljev.

 

 

Izdelki ... za pokušino

 

..., plakati, letaki, priročniki & navodila za uporabo, mape & fascikli, katalogi, revije, knjige, koledarji, zvezki & rokovniki, papirne vrečke, škatlice, ...